DEMİRHAN MADENCİLİK
ALTAY GIDA YILLIK REKLAM
MAYBİ YILLIK REKLAM

Trakya’nın en büyük hastanesi açılışa gün sayıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trakya’nın en büyük hastanesi açılışa gün sayıyor
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, hizmete girmek için gün sayan ve Trakya’nın en büyük hastanesi olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Trakya’nın en büyük hastanesi olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi, açılış için üzere gün sayıyor. İnşaat işleri bitme noktasına gelen hastanenin, Sağlık Bakanlığı tarafından teslim alındıktan sonra faaliyete geçmesi planlanıyor. Açılış ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ’ı sağlık alanında da bir çekim merkezi haline getirecek 480 yataklı Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. TBMM Başkanı Şentop hastanedeki incelemelerinde çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Trakya’nın gözbebeği olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi ile vatandaşlar ücretsiz olarak beş yıldızlı otel standartlarında sağlık hizmeti alacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim: "Bu saatten sonra Kırkpınar olmaz”Önceki Haber

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim: "Bu saa...

AK Parti Malkara Başkanı Gökhan Şentürk: “Kızma Kadir Başkan, Vatandaşın Çeşme Yalağında Banyo Yapıyor”Sonraki Haber

AK Parti Malkara Başkanı Gökhan Şentürk:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar