
AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı görevine atanan Gediz Coşkun için devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine; AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gediz Coşkun, AK Parti Malkara İlçe Başkan Vekili Ercan Dönmez, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Hasan Efe, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.
HASAN EFE: “GEDİZ BAŞKANIMIN BU GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINA İNANIYORUM”
Düzenlenen törende konuşan önceki dönem AK Parti Malkara İlçe Başkanı Hasan Efe; “Arkadaşlar hoş geldiniz. 13 aydan beri Malkara İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreçte iyi günlerimiz de kötü günlerimiz de oldu. Bu süreci Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla hep birlikte yürüttük. Bunlar gelip geçici makamlar. Benden önce Gökhan Başkanım vardı, sonra ben geldim, şimdi Gediz Başkanıma bu görev tebliğ edildi. Ben Gediz Başkanımın tecrübesiyle, bilgisiyle bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Kendisi bu görevi zaten hak etmişti. 2 kere aday oldu, belli bir bedel ödedi. Ben de ödedim. Ben kendisine başarılar diliyorum bu süreçte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bugüne kadar bizim kahrımızı çeken eşime ve aileme çok teşekkür ediyorum. Ben her ne kadar başkanlıktan istifa etsem de partinin bir neferiyim. Neye ihtiyaç olursa eskisi gibi kendilerine yardımcı olacağız. Tekrardan Gediz Başkanımı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.
GEDİZ COŞKUN: “MALKARA’YA HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Ardından söz alan AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gediz Coşkun ise şunları söyledi:
“Öncelikle başkanıma teşekkür ediyorum; gerçekten Hasan Başkanım çok zor zamanda görev aldı. Bu süreçleri beraber yaşadık, bir seçim atlattık. 2014, 2019 ve 2024 seçimlerinde çok büyük emekleri var partimize. Teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun diyoruz. Tabi ki siyaset bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışını biz en iyi yere taşımak için birlik beraberlik içinde devam edeceğiz. Bugün bu görev bize verildi. Biz de inşallah iyi bir ekiple beraber Malkara’ya hak ettiği hizmetleri getirmek için çalışacağız. Yerel idarelerde Malkara’mızın sorunlarını biliyoruz. Diğer ilçelerle de artık bir yarış haline girmek istiyoruz. Sorunları biliyoruz. Saha çalışmalarına uzun yıllardır yaptığımız için vakıfız.
“BİZ ARTIK YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”
Ben burada şunu söylemek istiyorum, biz artık yeni bir sayfa açıyoruz. Hepimiz insanız, 2 kere aday olduk, kazanma şansı olmadı. İnsanın içerisinde zaman zaman burukluk olabiliyor. Ama bizler siyasetçiyiz, bizde kızmak, küsmek yok. Bize bu görev verildi. Şunu söyleyebilirim; gerçekten Ankara’dan bizim Malkara’ya çok ciddi bir ilgi var. Bizim buradaki teşkilatımızın artarak büyümesini istiyorlar. Bu enerjinin burada olduğunu da görüyorlar. Bizler teşkilat olarak bugüne kadar burada görev yapan bütün arkadaşlarımız elinden geleni yaptı. İnşallah bizler de elimizden geleni yapacağız. Partimizi daha yukarıya taşımaya, insanlara ulaşmaya, sorunlarını çözmeye çalışacağız.
“3 KASIM’DA KONGREMİZ VAR?”
3,5 yıl daha iktidarımız Cumhur İttifakı olarak görevde. Bizim de inşallah 3 Kasım’da Pazar günü saat 12.00’de Belediye Kapalı Düğün Salonu’nda kongremiz var. Ondan sonra 3 yıl gibi bir süreç var. Bizler ondan sonra Genel Seçim hazırlıklarına başlayacağız. İçimizdeki yenilenmeyi, tazelenmeyi yapacağız. Yeni arkadaşlarımızı ekleyerek, eldeki motivasyonlu arkadaşlarımızla buluşturarak hep beraber yine hizmet etmeye çalışacağız.
“MALKARA’NIN SİYASETTEKİ GÜCÜNÜ İNŞALLAH ANKARA’YA GÖSTERECEĞİZ”
Hasan Başkanımız her daim bizim yanımızda. O her zaman bizim başkanımız. Olaylar bu şekilde cereyan etti. Bu bir bayrak yarışı. Yarın ne olacağı belli olmaz. İnsanlara hizmet etmeyi Allah herkese nasip etsin. Güzel bir duygu. Ben herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Buradan da 3 Kasım’da tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyorum. Çok coşkulu bir kongreyi yaparak Malkara’nın siyasetteki gücünü inşallah Ankara’ya göstereceğiz. Sağ olun, var olun.”
Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen devir teslim töreni, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Yorum Yazın