DEMİRHAN MADENCİLİK
ALTAY GIDA YILLIK REKLAM
MAYBİ YILLIK REKLAM

Deniz, balık yerine salya ile taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz, balık yerine salya ile taştı
Marmara Denizinde yaklaşık 20 gündür etkili olan ve balıkçıları paydos ettiren deniz salyaları saniye saniye kameralara yansıdı. Marmara’da denizden çekilen ağlar, balık yerine salya ile taştı.

Marmara Denizinde etkili olan deniz salyası sebebiyle Tekirdağlı balıkçılar denize açılamıyor. 10 yılda bir görülen ve ağlara yapışıp balık tutulmasını engelleyen salyalar, Tekirdağlı balıkçıları 20 gündür paydos ettirdi. Denizin dibinde bulunan salyalar herkes tarafından merak konusu olurken, ağları salyalara bulaşan bir balıkçı o anları saniye saniye kayda aldı.


Balıktan eser yok
Kaydedilen görüntülerde denize açılan bir balıkçı, denize bıraktığı ağları bir süre sonra tekneye çekiyor. Tekneye çekilen ağlar tamamen salya ile kaplanırken, ağların içerisinde balıktan eser olmadığı görülüyor. Denizin dibinde çamur şeklinde bulaşan salya, ağları kullanılamaz hale getiriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara TSO ve Malkara Ziraat Odası Ortak Hizmet Binası Ön Protokolü Sonunda İmzaladıÖnceki Haber

Malkara TSO ve Malkara Ziraat Odası Orta...

Hükümetten tarımsal kalkınma hamlesi: 16 ilde faaliyete geçecek OSB'ler 50 bin kişiye istihdam sağlayacakSonraki Haber

Hükümetten tarımsal kalkınma hamlesi: 16...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar