
Cumhuriyet Halk Partisi Olağan İlçe Kongre’sinde tek liste ile gidilen seçimde “İSMAİL UZUN” CHP Malkara İlçe Başkanlığına ikinci kez seçildi.
CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan'ın açılış konuşmasının ardından yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla kongreyi yönetecek Divan Heyeti seçildi. Divan Başkanlığına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Divan Yardımcılıklarına ise Mümine Karabıyık ve Özerk Canbaz seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından 05.01.2020 – 07.09.2023 Dönemi Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ve Hesap Raporları ayrı okunarak partili delegeler tarafından ibra edildi.
CHP Malkara İlçe Başkan Adayı İsmail Uzun kongrede yaptığı konuşmada; “Ben İsmail UZUN, Sizler beni tanıyorsunuz. Çocukluğunu, gençliğini günler boyu, geceler boyu bu partinin çatısı altında geçirmiş, en zor zamanlarda bu parti için üzerine düşen görevi hiçbir beklentisi olmadan yerine getirmeyi kendine sorumluluk edinmiş bir kardeşinizim. Bundan 10 yıl önce 2013 yılında ilçe başkanı olduğumda ben ve mücadele arkadaşlarımın yegane amacı, Malkara belediyesini kazanmaktı ve şükürler olsun ki 37 yıl sonra mücadele arkadaşlarımızla zor denileni büyük bir emek ve özveriyle başarıp Malkara belediyesini kazandık. Sadece Malkara’yı değil 12 ilçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini de kazanarak bu mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. 31 Mart 2014’ten beri görevini büyük hizmetlerle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Albayrak’a, Malkara Belediye Başkanım Ulaş Yurdakul’a, görev süresi bitmiş ve görevde olan tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma emek ve başarılarından dolayı ilçe örgütüm adına teşekkür ediyorum.Yine girdiği tüm seçimlerden ilçemizde 1.parti çıkmayı başaran başta ilçe başkanımız olmak üzere, yönetim kurulu üyesi cefakar yol arkadaşlarıma,kadın ve gençlik kolları başkanı arkadaşlarıma emek ve başarılarından dolayı ilçe örgütüm adına şükranlarımı sunuyorum.
2014’TE NASIL KAZANDIYSAK YİNE ÖYLE KAZANACAĞIZ
10 yıl sonra yeniden siz değerli mücadele arkadaşlarımın karşısında olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Bugün tekrar karşınızdaysak herkes bilsin ki ben ve yol arkadaşlarımın yegane amacı yeniden Malkara belediyesini kazanmaktır. Ben görev adamıyım zorluklara doğdum, yolumun zor olduğunu biliyorum ancak sizlerin inanç ve gayretiyle 2014’te nasıl kazandıysak yine öyle kazanacağız. Evet, hedefimiz çok net Malkara’da kazanacağız,Tekirdağ’da kazanacağız,Türkiye’de kazanacağız.
Biliyorum, iktidara bu kadar yaklaşmışken kaybetmek hepimizi kahretti, beni de kahrediyor, ne yazık ki. Ancak geçmişi geri getiremeyiz, geçmişten sadece dersler alabiliriz. Önümüzde yerel seçimlere bu kadar az zaman kalmışken hakkımız yok matem tutmaya. Birlik olacağız,geçmiş kırgınlıkları unutacağız, kişisel beklentileri bir kenara koyacağız koymak zorundayız.
Hakkımız yok geçen zaman için matem tutmaya
Akın var akın
Güneşe akın,
Güneşi zapt edeceğiz
Güneşin zapti yakın
Evet güneşi zapt edeceğiz. Tek bir şeye ihtiyacımız var değerli yol arkadaşlarım; birbirimize ihtiyacımız var. Birbirimize kenetlenmemiz lazım. Cumhuriyet Halk partisi yüzyıllık bir ulu çınardır ve gölgesinde herkese yer vardır.Konuşmamı Nazım Hikmet’in sözleriyle bitirirken hepinizi çıktığımız bu zorlu yolda birlik beraberliğe davet ediyorum.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
Ve bir orman gibi kardeşçesine
Bu hasret bizim…
Hepinizi saygı sevgi ve hasretle kucaklıyor teşekkür ediyorum
Şimdi birlikte yol yürüyeceğimiz Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımı tanıtmak istiyorum” dedi.
CHP MALKARA İLÇE BAŞKANI İSMAİL UZUN’UN YÖNETİM KURULU LİSTESİ:
Sami Adalı – Ahmet Anlar – Hüsnü Aydın – Onur Saim Bayrak – Rafet Arda Eker – Uygar Engin – Özgür Gür – İbrahim Hızır – Gökhan İçin – Hilmi Kosova – Hamiyet Kurban – Mustafa Kurt – Nilgün Meral – Saim Özden – Görkem Özdoğan – Şenay Özver – Şeref Pekgöz – Metin Sağdıç – Köse Fatma Suerden – Kaan Üner – Biray Yay
CHP MALKARA TEKİRDAĞ İL KONGRE DELEGELERİ
Sami Adalı – Aykut Akkaya – Yaşar Aksoy – Hikmet Altuğ – Nazmi Baykal – Serap Baykal – Erhan Bingül – Şaban Dinçer – Gürşat Erbay – Ülya Ertan – Mustafa Güder – Hüseyin Vasfi Güner – Üzeyir Işık – Gökhan İçin – Esat Kahyaoğulları – Nergiz Karaağaçlı Öztürk – Mustafa Özer – Ramis Özeren – Cem Özkan – Belma Özsoy – Hüseyin Simen – Volkan Soğancılar – Halil Şeker – Ahmet Şentürk – Ersan Tepe – Ahmet Tezcan – Ali İhsan Uslu – Koray Uzun – İsmail Uzun – Orhan Uzun – Ulaş Yurdakul
Yorum Yazın