DEMİRHAN MADENCİLİK
ALTAY GIDA YILLIK REKLAM
MAYBİ YILLIK REKLAM

ASAŞ Pen Trakya Bölge Distribütörü Akalın Cam’dan “İFTAR YEMEĞİ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASAŞ Pen Trakya Bölge Distribütörü Akalın Cam’dan “İFTAR YEMEĞİ”
ASAŞ Pen Trakya Bölge Distribütörü Akalın Cam Ali İhsan Akalın, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftarla Trakya bölgesinde ve Malkara ilçesinde hizmet veren ASAŞ Pen bayi temsilcilerini ağırladı.

MAGIRAS Et Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine; ASAŞ Pen Bölge Müdürü Gökhan Sesli, Malkara Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Engin ve Trakya bölgesinde ve Malkara ilçesinde hizmet veren ASAŞ Pen bayi temsilcileri katıldı.

ASAŞ PEN AİLESİ KADİR GECESİNDE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Ezanın okunmasıyla iftar yemeğinin topluca yenmesinin ardından, ASAŞ Pen Trakya Bölge Distribütörü Akalın Cam Ali İhsan Akalın, “Ramazan ayının en özel gecesi mübarek Kadir Gecesinde düzenledikleri iftara katılan ASAŞ Pen Ailesi meslektaşlarına teşekkür ederek, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecelerini kutladı. Ramazan-ı birlikte yaşamak her yıl büyüyen ASAŞ Pen ailemizi bir araya getirmek adına iftar yemeğini her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı artıyorÖnceki Haber

Tekirdağ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı...

Adım atılacak yer kalmadı: Deniz manzaralı 10 bin kişilik iftarSonraki Haber

Adım atılacak yer kalmadı: Deniz manzara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar